Skip to main content

Help jij mee?

Vrijwilliger worden?
Vele handen maken licht werk. Er komt veel kijken bij het organiseren van een feestweek. Zowel in de voorbereiding als tijdens het evenement zelf. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen. Misschien wil je ons helpen met het organiseren van een activiteit of wil je tijdens de feestweek een paar uurtje bijspringen achter de bar? Stuur ons een mailtje en we nemen contact met je op, zodat we samen kunnen kijken hoe en waarmee je ons kunt helpen.

Meedoen - vrijwilligers
Meedoen - piershil 500 jaar

Doneeractie
Wil jij ons steunen met een financiële bijdrage? Via doneeractie.nl kun jij een vrijwillige bijdrage doen. Omdat de Piershilse feestweek toegankelijk is voor iedereen, werken we niet met lidmaatschappen. Maar we kunnen elke euro goed gebruiken. Het organiseren van activiteiten en evenementen kost veel geld. Niet alleen de artiesten, maar alles wat er bij het organiseren van een feestweek komt kijken, zoals veiligheid en hygiëne. Alle beetjes helpen en we hopen dat we via deze actie een onvergetelijke feestweek kunnen organiseren voor jong en oud.

Draag jij ook een steentje bij?

Naaisters gezocht
Ter gelegenheid van het 500-jarig bestaan maken we onder andere historische kostuums en een kilometers lange vlaggenlijn. Ook hierbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Twee keer per maand organiseren we op zaterdagmiddag een naaiclub. Ons ‘atelier’ bevindt zich in de ruimte rechts van de ingang van de Spar (Kade Piershil). Onder begeleiding van Anneke Onderdelinden gaan we hier samen met een groep vrijwilligers aan de slag. Je bent van harte welkom om mee te doen. De koffie staat klaar! Mail voor meer info en aanmelden naar info@piershil500jaar.nl.

Marktkraam huren
Op zaterdag 9 november organiseren we de Piershilse Winterfair. Wil jij meedoen met een eigen kraampje? Meld je aan via Lineup Markten.

Materialen
Naast helpende handjes zoeken we ook verschillende materialen, zoals stoffen (katoen, overgordijnen), leuke kerstspullen en hout- en plaatmateriaal (geschikt voor buiten). We hebben hiervoor een inzamelingspunt bij Mosselman (Kade 24). Stuur een mailtje naar info@piershil500jaar.nl voor meer informatie.

Meedoen - feestweek piershil