Skip to main content

Over ons

Waar een klein dorp groot in is: feesten en gezelligheid door en voor de buurt. Ons dorp kent verschillende actieve verenigingen: Oranjevereniging Piershil, de dorpsvereniging, ijsclub en voetbal. Piershil 500 doen we samen!

Het bestuur van Comité Piershil 500 jaar bestaat uit een of meer afgevaardigden van elke vereniging en een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Over ons - team foto

De bestuursleden stellen zich graag aan je voor:

Het bestuur - over ons

Peter Hensen

Voorzitter

Zeg je ‘feestje’, dan zeg je ‘Peter’.
Peter is een echte regelaar en zet zich al jaren in voor ons dorp, onder andere in de rol als voorzitter van de Oranjevereniging. Hij heeft een groot netwerk en weet precies welke wegen we moeten bewandelen om iets gedaan te krijgen.

Feestweek organisatie - over ons

Robert Vermeulen

Feestweekorganisatie

Robert komt uit de horeca- en evenementenbranche en weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een feestweek. Hij woont al 27 jaar in Piershil en helpt sinds 2 jaar met het organiseren van de Oranjefeesten. Die rol neemt hij ook voor Piershil 500 voor zijn rekening.

SPONSORING EN TECHNISCHE DIENST - over ons

Frank Vos

Sponsoring en Technische dienst

Frank woont al 17 jaar in Piershil en is beroepsbrandweer. Daarnaast organiseert hij al jaren de kerstmarkt in Klaaswaal. Zijn kennis en ervaring zet hij in voor Piershil 500. Daarnaast neemt hij ook een deel van de sponsorwerving voor zijn rekening.

PROMOTIE EN MEDIA - over ons

Cynthia van der Waal

Promotie en media

Cynthia weet niet alleen hoe je een feestje moet bouwen, maar ook een sterk merk. Zij is verantwoordelijk voor onze (visuele) communicatiemiddelen, waaronder de website, socials en flyers. Hiermee zet zij Piersil 500 op de kaart.

HORECA

Wouter Spruijt

Horeca

Wouter is de man van het bier. Hij zorgt ervoor dat onze bezoekers niet droogvallen. Dit doet hij al sinds 2006 voor de Oranjefeesten in ons dorp en zet zijn kennis en ervaring nu ook in voor Piershil 500.

Manusje van alles

Anneke Onderdelinden

Manusje van alles

Anneke is de link tussen Piershil 500 en de dorpsvereniging die ook een aantal deeltaken op zich heeft genomen. Persoonlijk probeert zij zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om mee te doen, onder andere als het gaat om het maken van historische kleding. Meedoen? Mail Anneke via info@piershil500jaar.nl.

Technische dienst

Dick Andeweg

Technische dienst

‘Een feest is geen feest, als Dick niet is geweest.’ Deze Piershillenaar houdt van gezelligheid. Hij regelt wat nodig is om een feestje te bouwen. Hiervoor maakt hij gebruik van zijn netwerk of zet met hetzelfde gemak zelf iets in elkaar.

Secretariaat

Marry Bender

Secretariaat

Marry werkte ruim 40 jaar als secretaresse van de burgemeester van Korendijk (later gemeente HW). Nu geniet zij van haar pensioen, maar niks doen, dat is niet aan haar besteed. Alhoewel ze niet uit Piershil komt, heeft ons dorp altijd een warm plekje in haar hart. Daarom zet zij zich met liefde in voor Piershil 500.

Secretariaat

Doris Hensen

Secretariaat

Doris is getrouwd met onze voorzitter. En tja, waar je mee omgaat, word je mee besmet. Doris houdt van gezelligheid en is een echte regelaar. Samen met Marry is zij verantwoordelijk voor het gestructureerd verwerken en vastleggen van al onze wilde ideeën.

Veiligheid en Regelgeving

Ed Jansen

Veiligheid en Regelgeving

Geen evenement zonder veiligheidsplan. Van EHBO-koffer tot een veilige ontsluiting van het evenemententerrein; Ed ziet er onder andere op toe dat de feestweek volgens de regels en veilig verloopt.

Penningmeester

Carina van Ruiven

Penningmeester

Carina is onze cijferspecialist. Als administratief medewerker bij een boekhoudkantoor weet zij precies hoe je de bankzaken netjes regelt. Carina is onder andere verantwoordelijk voor de administratie en het beheer van onze inkomsten en uitgaven.