Skip to main content

Pyrshilsus Loterigh

In de week voor Koningsdag starten we met de verkoop van de lootjes voor de Pyrshilsus Loterigh (Piershilse Loterij). De opbrengst gaat geheel naar de Feestweek Piershil500 en de trekking vindt plaats op 9 november. We hebben nu al ruim 35 waanzinnige prijzen om te verloten, dankzij onze fantastische sponsoren.

Ruim 35 fantastische prijzen

Wat denk je van een tiendaags verblijf voor vier personen in een safaritent op glamping Luna del Monte in Italië in de periode mei, juni of september, aangeboden door Vodatent? Of 1 minuut gratis winkelen bij Plus Schalkoord in Nieuw-Beijerland? En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want de prijzenkast is dankzij de vele gulle sponsoren goed gevuld. Vrijkaartjes voor het zwembad in Sportcentrum de Boogerd, een wijn- of bierproeverij bij Van Speyck in Oud-Beijerland, een boodschappentas t.w.v. € 50,- van Albert Heijn Zuid-Beijerland of een gratis knipbeurt bij Haarkapsones.

Hoofdprijs: tiendaags verblijf voor 4 personen in een safaritent in Italië, aangeboden door Vodatent

Actie scholen

Alle basisschoolkinderen in het dorp krijgen deze week een verkoopsetje mee. Het idee is dat de kinderen zoveel mogelijk loten verkopen. De leerling die de meeste loten verkoopt, wint een cadeaubon van Intertoys t.w.v. € 20,-. Er zal een winnaar zijn bij OBS t’ Kraaienest en bij CBS De
Wegwijzer. Ook kun je tijdens Koningsdag loten kopen. Piershil500 is tijdens de viering aanwezig met een kraampje.

De trekking vindt plaats op 9 november tijdens de Piershilse Winterfair. De opbrengst van de loterij komt geheel ten goede aan de feestweek Piershil500. Wij willen alle sponsoren bedanken voor hun waanzinnige prijzen. En natuurlijk ook alvast een bedankje richting de kinderen die ons gaan helpen met de verkoop.

Andere nieuws items

Pyrshilsus Loterigh

In de week voor Koningsdag starten we met de verkoop van de lootjes voor de Pyrshilsus Loterigh …

Collector’s item

Vandaag ontvingen alle ‘kraoien’ een exclusieve Piershil 500-geldbuidel in de bus. Niet alleen l…

Feestelijke aftrap Piershil 500

Een trekker, een groep enthousiaste vrijwilligers en feestelijke muziek. Deze namiddag werden de…